جدیرترین اخبار :
  • حضور مدیرعامل منطقه آزاد چابهار در خبرگزاری فارس
  • ریگی: مطالعات کریدور ایران و افغانستان تکمیل شده است
  • نشست حمیرا ریگی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار با هیأت راه آهن افغانستان
  • تحکيم و توسعه روابط اقتصادی پایدار
  • دستور پزشکیان به رئیس سازمان برنامه و بودجه؛ اولویت‌های دولت تعیین شد

پول به فولاد چابهار رسید

اقتصادی | تاریخ خبر : 97/03/02 | تعداد بازید :3387
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار از نهایی شدن تامین اعتباری معادل ۱۱۲ میلیون یورو توسط صندوق توسعه ملی برای ایجاد فاز اول مجموعه فولاد در منطقه آزاد چابهار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار عبدالرحیم کردی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به این‌که پروژه فولاد یکی از پروژه‌های مهم دولت یازدهم بود که در چابهار پیش‌بینی شد، اظهار کرد: این پروژه یکی از پروژه‌های کلان کشور در کنار پروژه‌ پتروشیمی تعریف شد و ایجاد فاز اول آن با ظرفیت ۱.۶ میلیون تن در اواخر سال ۱۳۹۴ در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: همزمان با ساخت و اتخاذ مجوزهای قانونی و فنی مجموعه فولاد بحث تامین منابع مالی آن در دستور کار قرار گرفت.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار با بیان این‌که روز گذشته تامین ۱۱۲ میلیون یورو از منابع فاز اول به صورت گشایش اعتبار اسنادی توسط صندوق توسعه ملی نهایی شد، گفت: با تامین این رقم پیش بینی می‌کنیم که پروژه با سرعت بیشتری در دستور کار قرار گیرد و ظرف مدت ۱۸ ماه طبق برنامه زمان‌بندی شده به تولید برسد.

کردی با اشاره به این‌که میزان فولاد تولید شده برای کل پروژه فولاد در منطقه چابهار معادل ۳.۲ میلیون تن است، خاطر نشان کرد: فاز اول این مجموعه ۱.۶ میلیون تن ظرفیت تولید خواهد داشت و ظرفیت تولید فاز دوم نیز به همین میزان است.

وی با تاکید بر این‌که این پروژه اولین واحد صنعتی بزرگی است که در منطقه آزاد چابهار به بهره برداری می‌رسد، اظهار کرد: با ایجاد مجموعه فولاد در چابهار موتور صنعتی شدن منطقه روشن می‌شود و با توجه به این‌که فولاد محرک برای دیگر صنایع است پیش‌بینی می‌کنیم که موجبات رونق سایر صنایع در منطقه کلید بخورد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار افزود: مواد اولیه بسیاری از صنایع فولاد است و بسیاری از قطعه‌سازی‌ها و فعالیت‌های صنعتی پایین‌دستی با مواد اولیه فولاد کار خود را پیش می‌برند.

کردی با اشاره این‌که سیاست اتخاذ شده در ارتباط با ایجاد صنایع در سواحل جنوبی در راستای انتقال صنایع آب‌بر به سمت سواحل کشور است، گفت: وقتی صنعتی در این امتیاز شکل می‌گیرد تمایل برای سایر تولید کنندگان نیز ایجاد می‌شود تا به جای استان‌های مرکزی در مناطق ساحلی فعالیت کنند.

وی ادامه داد: از دیگر الزامات این پروژه نیروی کار متخصص است و باید بدانیم که پروژه فولاد در منطقه آزاد چابهار حجم بالایی از اشتغالزایی را به همراه خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، در ابتدای دولت یازدهم دو پروژه مهم پتروشیمی و فولاد برای منطقه ازاد چابهار تعریف شد تا نقش قابل اشاره‌ای در اقتصاد ملی داشته باشد و از این طریق زنجیره تولید تکمیل شود تا در راستای انتقال صنایع آب‌بر به سمت سواحل حرکت کنیم.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل